ARTIEST

TATTOO Magu heeft 1 Japanse kunstenaars, 1 Nederlandse kunstenaar, 1 Griekse kunstenaar en 2 Hongaarse kunstenaar.
We hebben ook Nederlands personeel, zodat we klanten kunnen bedienen in het Japans, Engels, Nederlands, Grieks en Hongaars.

MAGU

Mijn naam is Magu. Ik tatoeëer al sinds 1999 en ik ben begonnen met tatoeëren door middel van het mezelf te leren toen ik 21 jaar oud was in Osaka, Japan. In 2004 heb ik mijn eigen studio geopend in Japan, genaamd ‘TATTOO Magu’, en heb daar getatoeëerd totdat ik de studio sloot in 2015. Nu werk ik sinds 2016 in Nederland en ik heb een nieuwe shop geopend in Zeist, Utrecht in Nederland.
Dank u voor het bezoeken van mijn website.

MATE

Hallo, mijn naam is Mate Valuch. Ik kom uit Boedapest (Hongarije). Ik ben mijn carriere 9 jaar geleden begonnen en ben sindsdien door heel Europa gereisd. In 2021 ben ik begonnen bij TATTOO Magu. Mijn voorkeur gaat naar kleurvolle tattoos. Maar, je bent uiteraard ook welkom voor een Black & Grey tattoo.  Ik hoop je snel te zien om samen een geweldige tattoo te creëren. Groet, Mate

SHANE PO

Mijn naam is Shane 🙂

Als een jong jochie tekende ik al heel veel. Mijn ambities werden groter toen ik ouder werd. Op mijn 21ste besloot ik een creatieve vakopleiding te volgen aan het Nimeto Utrecht. Tijdens deze opleiding heb ik een liefde ontwikkeld voor glas in lood met de nadruk op brandschilderen. na mijn afstuderen ben ik gelijk met een vriend een glas in lood atelier begonnen (Heart Glass). na 3 jaar hele toffe dingen te hebben gedaan heb ik toch besloten om te kiezen voor mijn grootste droom. tatoeëren. Ik werd aangenomen bij Tattoo Magu als leerling 2 jaar geleden en heb mijn apprenticeship hier afgerond. Ik heb altijd al een grote liefde gehad voor tekenen, beeld, fotografie en kunst. Fantasy, Darkart, Sketch en Dotwork stijlen spreken mij persoonlijk het meeste aan. Blackwork is de stijl waar ik in werk. Artistiek vrij! Ik kan niet wachten om iets moois te maken voor jullie! Kom langs in de shop om mij te leren kennen! ook kan je mij volgen op Instagram: Shane.Po.

THOMAS

Ik ben Thomas Ond Filep, professioneel artiest, geboren in Hongarije.

Vanaf het eerste moment dat ik een tattoo apparaat gebruikte, was ik gelijk verliefd op alles wat te maken heeft met tatoeëren. Het buzzende geluid, de lange enge naalden, de inkt en het idee om mensen hun uitdrukkingen tot leven te brengen op hun huid. Wat ze dan ook met trots dragen voor de rest van hun leven.
 
Ik was 15 jaar toen en sindsdien ben ik altijd bezig geweest met tatoeëren en tegenwoordig kan ik artistieke composities maken op huid, gebaseerd op ideeën van mijn klanten en mijzelf.
Mijn favoriete stijl is black and grey realisme, maar ik kan ook in gemiddelde grootte tattoos in kleur maken.
 
Ik ben een positief en uitgaand persoon. Ik vind het fijn om te praten met mijn klanten tijdens de sessies, maar ik focus mij ook op het werk, zodat ik altijd mijn best kan doen.
 
Hieronder kun je mijn portfolio bekijken:

ANIS

Mij naam is Anis, ik ben een artiest uit Kastoria (Griekenland). Ik heb gestudeerd aan de Kunst Universiteit in Florina. Daarna ben ik begonnen als Tattoo Artiest in Thessaloniki (Griekenland) toen ik 23 jaar was. Ik heb mezelf alles eerst aangeleerd. Begin 2017 begon ik met het rondreizen om het tattooeren verder te leren in verschillende tattooshops en tattoo conventies. In de zomer van 2018 heb ik mijn eigen tattooshop en galerij geopend in Karpanthos genaamd “Anis Art & Tattoo”. Mijn stijl is vooral dotwork, dotwork realisme, mandala’s, geometrisch, lijn werk & Lijn werk met kleur. Ook doe ik vaak Cover-Up tattoos. In het begin van 2021 ben ik bij TATTOO Magu gekomen in Zeist. Ik hou er van om unieke ‘custom’ ontwerpen te maken. Vertel me je ideeën, en laten we samen je ontwerp maken! Kom gerust langs. Dank je wel & bekijk me galerij.