Wie we zijn

Tattoo Magu is begonnen is 1999 in Osaka in Japan totdat de studio dicht ging in 2015. Sindsdien hebben wij gewerkt in Zeist, Provincie Utrecht in Nederland.
Tattoo Magu biedt niet alleen originele custom designs maar werken ook met andere stijlen zoals; black en gray, Japanse stijl, realistisch, letters en kleine tattoes.

De studio is gebaseerd in Zeist, provincie Utrecht in Nederland. Door de centrale ligging is het makkelijk te bereiken vanuit Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Net als andere landen in Europa zoals België, Duitsland en Frankrijk

Wij zijn volledig ingericht naar de privacy van de klanten. Elke artiest heeft zijn eigen studio waarin de klant centraal staat. Zo kunnen wij een plek aanbieden waar de klant de beste behandeling krijgt.

Wij nemen een hoge standaard als het gaat om hygiëne in de shop en tijdens het tatoeëren en werken we zo veilig mogelijk voor onze klanten. Er word gewerkt namens het beleid van de GGD.

Als laatst, wij geloven dat het beste werk wordt geleverd als de klant en de artiest samenwerken van de eerste ontmoeting tot de nazorg. Wij zorgen voor volledige uitleg van de verzorging tijdens het proces.
Wij danken u voor het begrip en ondersteuning tijdens het proces. Voel je vrij om langs te komen als je in Utrecht bent. Dank u voor het bezoeken van mijn website.

Openingstijden

BOOTH.1
BOOTH.2
BOOTH.3